ABC er også i år stolt samarbeidspartner til NM i kjøttprodukter 2023.
Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til å delta i konkurransen. NM i kjøttprodukter blir stadig mer synlig i markedet og er viktig for bransjen, vi er sikre på at NM bidrar til å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter.
Ferdig stekt/kokt: Ribbe, juleskinke, stek, sous vide spesial, gryteklart pinnekjøttKake: Karbonade, kjøttkake/bolle, medisterkakePinnekjøtt: Røkt pinnekjøtt, urøkt pinnekjøtt, spesialPålegg: Sylte, rull, postei/paté, hverdagspålegg og storhusholdning, delikatessepålegg svin/fjørfe/storfe/småfe, spesialJulepølse: Røkt julepølse, urøkt julepølse, spesialUtenom ordinære klasser: Lutefiskbacon, julespesial, ferdigmat, åpen klasse
Det blir også i år skolemesterskap, der de videregående skolene med mat-/kjøttfag er invitert til å konkurrere med enten medisterkake eller rull.
ABC er representert med 2 dommere, nemlig Ola Stuberg og Tom Emil Høydahl.
ABC har også i år gleden av å trekke ut 4 av Norgesmesterne som vinner en en ekstra premie, en
faglig inspirasjonstur med alle kostnader dekket.
Vi ønsker alle deltagerne lykke til og gleder oss til kåringsarrangementet som finner sted den 16. november.