Omlegging av system for lastebærere

ABC har besluttet å legge om til NLP som system for lastebærere til våre kunder.

NLP tilbyr også NLP LIGHT som innebærer at våre kunder kan ta del i ordningen selv om de ikke er fullverdige NLP kunder. Det eneste krevet er at man må ha et GLN nr for sin bedrift for å kunne melde seg inn i NLP. Avtalen gjør at vi kan sende varer til våre kunder på NLP-pall, og at våre kunder fritt kan returnere NLP-pallene.

Hva er NLP LIGHT:

  • Vi som leverandør kan sende varene med et sikkert og godt retursystem
  • Du som kunde får ingen pantegebyr eller kapitalutlegg
  • Retur meldes enkelt via en App på telefon eller nettbrett
  • Ingen kostnad for deg som kunde om du melder retur av pallene innen 30 dager (kr 0,17 per pall per døgn utover 30 dager)
  • Ingen årlig medlemsavgift
  • Retur er kostnadsfritt når dette er meldt inn via App

Opprett kundekonto hos NLP (ingen medlemskostnad):
https://portal.nlpool.no/account/register 
Når konto er opprettet kan du på mobiltelefon/nettbrett gå til adressen: https://light.nlpool.no. Logg inn med brukernavn og passord som du har fått tilsendt fra NLP.

Samtidig vil vi avvikle ordningen med Blå-paller som lastebærere. Dette medfører at de av våre kunder som har Blå-paller, som de ønsker å returnere, kan melde ifra til Ordre ved Kenneth eller Sabine på det antall som de har mottatt fra ABC.

Alle paller som skal returneres må være hele og rene. Informasjon om det som kan returneres må sendes innen 30.06.2021. Returdato må bekreftes av ABC før pallene kan sendes.