NM i kjøttprodukter 2021

Vi i ABC er stolt samarbeidspartner til NM i kjøttprodukter 2021. Vi håper å se produkter fra din bedrift inne til bedømming i årets mesterskap.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2021. Kjøttbransjen arrangerer i år konkurransen for tjuesjette gang, og arrangementet blir stadig mer synlig i markedet og viktigere for bransjen. Over tid er det ingen tvil om at NM bidrar til å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter.

Årets Norgesmesterskap setter søkelys på julemat, men det skal også bedømmes hundrevis typer pålegg, kaker, steker og ferdigmat.

I tillegg til NM titler, kåres det 50 gull og en håndfull spesialpriser. Det blir også skolemesterskap i medisterkake, der de videregående skolene med mat-/ kjøttfag inviteres til å konkurrere.

Se klasseoppsettet til årets konkurranse her: https://kjottbransjen.no/klasseinndeling-2021/

Lager din bedrift Norges beste pinnekjøtt? Eller har dere gull-pålegg? 11. november kommer svaret om dere melder på produktene innen 14. september. Innsending av kjøttprodukter til bedømming skjer i midten av oktober.

Gå til kjottprodukter.no og les mer om NM i Kjøttprodukter 2021 og meld på produkter!