NM i kjøttprodukter 2020

ABC er stolt samarbeidspartner i NM i kjøttprodukter 2020. Vi håper å se produkter fra din bedrift inne til bedømming i årets mesterskap.

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2020. Kjøttbransjen arrangerer i år konkurransen for tjuesyvende gang, og arrangementet blir stadig mer synlig i markedet og viktigere for bransjen. Over tid er det ingen tvil om at NM bidrar til å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter.

Årets Norgesmesterskap fokuserer på spekemat og grillmat, det skal også kåres Norgesmestere i pølser og bacon. Nytt av året er skav og at det kåres årets Grillmester og årets Spekehus blant bedriftene som deltar.

I tillegg til NM titler, kåres det 50 gull og en håndfull spesialpriser. Det blir også skolemesterskap i pølse, der de videregående skolene med mat-/ kjøttfag inviteres til å konkurrere.

Se klasseoppsettet til årets konkurranse her. http://kjottprodukter.no/Klasseinndeling/Klasseinndeling-2020

Så altså, lager din bedrift Norges beste grillmat eller spekemat? Eller har dere gull-bacon? 13. mai kommer svaret om dere melder på produktene innen mandag 16. mars. Innsending av kjøttprodukter til bedømming skjer i uke 17, 20. og 21. april.

Gå til kjottprodukter.no og les mer om NM i Kjøttprodukter 2020 og meld på produkter!