ABC er BRC-sertifisert

ABC har frem til nå vært FSSC 22000 sertifisert og kvalitet og mattrygghet er viktige fokusområder for ABC. Vi er derfor glade og stolte av å informere om at vi nå er BRC-sertifisert, grad A.

Vi implementerte i fjor Orklas Food Safety Standard (en standard basert på BRC), som vi i februar oppnådde grønn kategori på. Det var derfor et riktig valg for oss å velge BRC istedenfor FSSC 22000, når vi skulle ha en resertifisering av vårt kvalitetssertifikat. I tillegg til tidligere sertifiseringsomfang (som kun har omfattet vår produksjon; blanding og pakking av krydder, krydderblandinger og ingredienser), har vi nå inkludert alle handelsvarer som inngår i ABC sin portefølje. Dermed er vårt nye omfang; blanding og pakking av krydder og tilsetningsstoffer, handel med kunst- og naturtarmer, krydder, krydderblandinger, hjelpe- og tilsetningsstoffer, ingredienser og emballasje.

Vi er strålende fornøyde med resultatet og jobber kontinuerlig med å forbedre oss. Vi takker ABCs flinke kvalitetsteam, Anja og Thu, for dette meget gode resultatet.

– Det er lagt ned betydelig arbeid både i forkant og ikke minst løpende gjennom året. Vi er veldig godt fornøyde med resultatet, spesielt i år med tanke på situasjonen som har vært under vårens koronasituasjon, sier vår kvalitetssjef Anja von Tangen-Jordan.