Salgskonsulent / Trainee

Arne B. Corneliussen AS er et heleid datterselskap av det danske konsernet DAT-Schaub og vi er en ledende leverandør og produsent til kjøtt- og fiskeindustrien i Norge. Våre produkter er natur- og kunsttarmer, krydder, emballasje, hjelpe- og tilsetningsstoffer. Kvalitet og mattrygghet har alltid vært høyt prioritert i bedriften. Vi har vært ISO 9001 godkjent siden 1997 og ISO22000 godkjent fra 2010. Selskapet omsetter for drøyt 230 mill. og har en solid økonomi. Vi er en trygg og trivelig arbeidsplass for 32 personer og holder til i moderne lokaler i Økern næringspark.

Vi er stolte av å ha en markedsavdeling bestående av 11 personer med høy fagkunnskap og fokus på mattrygghet og produktutvikling sammen med våre kunder. Vi søker en person som liker å jobbe med smak, konsepter og produktutvikling. Vi skreddersyr produkter for våre kunder, som kjøttpålegg, pølser, postei eller andre produkter hvor våre råvarer kan bidra til innovasjon og gode løsninger. Du må være strukturert, like å arbeide med andre mennesker og således bidra til å skape gode kunderelasjoner.

Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø med høy kompetanse og godt arbeidsmiljø. Som salgskonsulent får du gode muligheter til selvstendig arbeid og initiativ.

Vi ønsker en løsningsorientert person med bakgrunn fra næringsmiddelindustrien, gjerne med gode fagkunnskaper fra kjøttfaget. Stillingen rapporterer til markedssjef.

Spørsmål angående stillingen rettes til Birger Fagernes, tel 915 62 951. Søknad med CV sendes innen 1. desember til birger.fagernes@abcorneliussen.no