Ny administrerende direktør i ABC

Vår salgs- og markedssjef Roar Furuhaug, blir ny administrerende direktør i ABC fra
1. oktober. Roar overtar roret etter Arne Olafsen, som går over i pensjonistenes rekker
ved nyttår.

Arne har over 40 års fartstid i ABC og mottok for et par år siden Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste. Han har hatt ulike roller i firmaet, før han overtok ledervervet i 1995. Arne har vært med på en rivende utvikling i ABCs historie. Da han startet var det 9 ansatte, og i dag er det 31 personer. Omsetningen er mangedoblet, og er i dag en av landets viktigste leverandører til næringsmiddelindustrien.

«Vi har bygget sten på sten, og ABC har i dag et godt fundament for videre vekst. Gode og stabile leverandører, gode lokaler og ikke minst et stabilt personale som er topp motiverte. Det har vært en glede å lede ABC i alle disse årene, og ikke minst samarbeidet med alle våre dyktige medarbeidere», sier Arne Olafsen.

Roar har en mastergrad innen matvitenskap og har bred og god erfaring fra store deler av næringskjeden. Han har jobbet innen både kjøtt-, fisk-, bakeriindustrien og vært innom dagligvarebransjen. Roar har jobbet som salgs- og markedssjef, og kom til oss i ABC for
ca. 2,5 år siden.

«Jeg gleder meg til å lede en bedrift som jeg har sett opp til i store deler av mitt yrkesliv. Arne har gjort en fantastisk jobb med firmaet og har hele tiden holdt en stødig kurs, og det er store sko som skal fylles når jeg overtar denne jobben. Det er mange spennende utfordringer i årene som kommer, og jeg ser frem til å bidra til at ABC skal fortsette å være en suksessbedrift og bidragsyter til våre kunders suksess», sier Roar Furuhaug.

Vi er svært glade for at Roar har takket ja til denne utfordringen og vi vil samtidig takke Arne for den utmerkede jobben han har gjort, og ønsker han lykke til med velfortjent pensjonisttilværelse.