NM i kjøttprodukter 2016

Husk å melde produkter på til NM!

ABC er stolt samarbeidspartner til årets NM i kjøttprodukter 2016. Vi håper å se produkter fra din bedrift til bedømming i årets mesterskap.

Vi i ABC har også i år gleden av å sponse en faglig tur til årets NM-vinnere! Lykke til!

Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund inviterer alle foredlere av kjøtt til Norgesmester i kjøttprodukter 2016. Kjøttbransjen arrangerer i år konkurransen for tjuefjerde gang, og arrangementet blir stadig mer synlig i markedet og viktigere for bransjen. Over tid er det ingen tvil om at NM er med på å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter. Årets Norgesmesterskap fokuserer på grillmat, men det skal også kåres Norgesmestere i spekepølse, spekekjøtt, pølser og for aller første gang, bacon. I tillegg til 5 NM titler, kåres det 26 årets produkter og 3 spesialpriser. Også i år inviteres de videregående skolene med mat-/ kjøttfag til å konkurrere i norsk skolemesterskap i pølse.

Se klasseoppsettet til årets konkurranse her: http://kjottprodukter.no/Klasseinndeling/Klasseinndeling-2016

Lager din bedrift Norges beste grillmat? Eller har dere spekemat som står til gull? Hvor bra er deres produkter i forhold til konkurrentene? I begynnelsen av mai kommer svaret om du melder på produkter innen 18. mars. Innsending av kjøttprodukter til bedømming skjer i midten av april.

Gå til kjottprodukter.no og les mer om NM i Kjøttprodukter 2016 og meld på produkter.